Engelse les

Engelse les voor dyslectische leerlingen? Ja, want het geeft ze de kans om met een voorsprong naar het voortgezet onderwijs te gaan.

Engels is de belangrijkste vreemde taal in het onderwijs, maar ook meteen de moeilijkste. De woorden worden vaak anders geschreven dan uitgesproken. Vooral de geschreven vorm is een knelpunt voor dyslectische leerlingen. Engels in de gesproken vorm hoeft geen problemen op te leveren en maakt leren lezen en spellen gemakkelijker.

Help daarom uw kind zich voor te bereiden op het voortgezet onderwijs en laat hem of haar ervaren dat Engels leuk is! Dat kan al vanaf de basisschoolleeftijd.

Ook dyslectische leerlingen in het voortgezet onderwijs ondervinden vaak problemen met het leren van Engels. Individuele bijlessen Engels van een native speaker bieden dan een goede ondersteuning. De inhoud van de lessen wordt in samenspraak met leerling en ouders bepaald. De bijlessen zijn ook geschikt voor leerlingen met andere taal- of leerproblemen.

De lessen vinden plaats bij Logo & Co in Bunde.

Wilt u meer informatie over wat de lessen voor uw zoon of dochter kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag naar de folder.