Het team

Logo & Co is een allround praktijk in Bunde (gemeente Meerssen) met een team van specialisten die allemaal hun sporen hebben verdiend in het veld van logopedie en dyslexie.

We volgen jaarlijks na- en bijscholing, maken deel uit van kwaliteitskringen, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Naast behandeling van logopedische stoornissen en dyslexie, bieden wij – als een van de weinige praktijken – ook behandeling van logopedische stoornissen aan Engelstalige volwassenen en kinderen.

Logo & Co: méér dan alleen een praktijk voor logopedie en dyslexie. Zo geven wij ook voorlichting via bijeenkomsten of trainingen.

Natuurlijk kunt u rekenen op onze kennis en ervaring, maar wat Logo & Co écht onderscheidend maakt is de sfeer in onze praktijk. Zowel volwassenen als kinderen komen graag naar onze praktijk, ze voelen zich er thuis. Ons doel is het creëren van een veilige, informele, stimulerende en respectvolle omgeving. Zo komt iedereen tot zijn recht en is er ruimte voor persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en een luisterend oor. Hierdoor halen we het beste uit onszelf en boeken we de mooiste resultaten.

Elke behandeling heeft meer kans van slagen wanneer er goed wordt samengewerkt. Naast de onderlinge samenwerking, werken we dan ook al jaren nauw samen met scholen, artsen, psychologen, specialisten en andere zorggerelateerde dienstverleners en instanties.

Logo & Co, met recht een allround praktijk voor logopedie en dyslexie voor kinderen en volwassenen. Het team staat elke werkdag voor u klaar. Tijdens vakanties of in geval van ziekte vervangen we elkaar. Maak hieronder kennis met ons team. Klik op onze naam voor meer informatie of ga naar specialisatie om te zien wat we allemaal in huis hebben:

Meer informatie? Kijk verder op onze website of neem contact met ons op.

Sheila Meuris

Frederique Spreuwenberg

Nina de Pauw

Nicole Moran