Logopedie

Logopedie

Goed communiceren is meestal vanzelfsprekend. Pas als er problemen zijn merkt u hoe belangrijk goed communiceren is in het dagelijks leven. Communiceren doen we altijd en overal: thuis, op het werk, op school. Soms ontstaan er problemen met of rondom communicatie zoals:

Logo & Co onderzoekt en behandelt kinderen en volwassenen met logopedische stoornissen om de communicatie te verbeteren, slikproblemen te verhelpen en om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven.

Behandeling

De behandeling van logopedische stoornissen wordt deskundig afgestemd op de klachten. Oefeningen en technieken worden aangevuld met advies en hulpmiddelen. Logo & Co heeft de ervaring in huis en beschikt over een scala aan methoden en materialen. Bij kinderen stellen we altijd het kind in zijn totaliteit centraal. We houden dan rekening met het ontwikkelingsniveau, gedrag en karakter van uw kind. We kiezen daarbij voor een speelse benadering, zorgen voor een veilige en ongedwongen sfeer en komen zo tot het gewenste resultaat. Eigenlijk verschilt de werkwijze bij volwassenen of jongeren niet van die bij kinderen. Ook bij volwassenen betrekken we de omgeving bij de behandeling en houden we rekening met uw behoeften en wensen.

Aanmelden of informatie over vergoedingen rondom logopedie? Kijk dan bij informatie of neem contact met ons op.

Behandeling in de Engelse taal

Logo & Co biedt, als een van de weinige praktijken, behandeling aan en onderzoek van logopedische stoornissen bij Engelstalige kinderen en volwassenen.